Friday, October 21, 2011

Lugu sellest kuidas me öösel palmioksaga koju jõudsime



Käisime eile õhtul vabaõhu-salsa-peol! Tuleb välja, et selline tore üritus toimub siin igal reedel. Rahvast oli omajagu ja tantsisid kõik - kes esimest korda, kes teist kuud, kes viiendat aastat :) Kõige selle juures oli tore, et tantsud algasid pisut peale kella kaheksat ning öörahu huvides lõpetati pidu kell 11. Et kui tahta, saanuks veel City Catiga (praam, mis sõidab mööda Brisbane jõge) kojugi tulla. Nii uskumatu kui see ka pole, jõudsime me eile tutvuda ka kahe prantsusmaalt pärit noormehega, kellest üks on Eestist (!) täielikus vaimustuses ning on käinud seal viimasel ajal suisa 2x aastas. Kusjuures eriti meeldivat talle meie valged lumerohked talved ning Hiiumaa vaiksed rannad. Vot siis seda väikest ja ümmargust maailma :)
Koju oli meil jalutada ligikaudu tund aega, aga see on pigem eelis kui miinus, sest kevadöös on nii palju mida koju kaasa võtta! Heale tujule, nähtule ja kogetule lisaks ka palmioks, mille ilmselt opossumid oma kevadiste kädinatega palmi küljest kogemata lahti olid kiskunud. Igatahes otsustasime meie, et palmioks tuleb võtta ühes ja see kodus vaasi panna!

2 comments:

  1. See oli jah igati tore, et on selline iganädalane tasuta vabaõhu üritus :)

    ReplyDelete
  2. Lahe! Nüüd tundub küll, et olete igati kohanenud ja naudite kohalikke võlusid ja võimalusi. Elagu salsa ja opossumid!

    ReplyDelete