Thursday, February 9, 2012

Kohtumine

... nad õpetasid mind naerma =)

Ilmari ja Velliga

Tiara lapsed vaimustuvad lumistest piltidest

Meie Adelaides viibimise kolmandale päevale olid Kaja ja Margit plaaninud pikniku, kuhu tulid kokku kõik sugulased, kes sel päeval tulla said. Pikniku asukohaks oli Adelaide botaanikaaed, mis oma lopsaka roheluse ja samas, linnamürast eraldatuse poolest absoluudselt ideaalne paik. Tundsin midagi väga erilist... sest vastuvõtt oli üle ootsuste soe. Ka nende endi jaoks oli see eriline sündmus, sest väidetavalt ei saa kogu perekond just kuigi tihti kokku. Üllataval kombel kulges aeg väga kiiresti, ning endalegi märkamatult olime veetnud botaanikaaias terve päeva :) Nii lihtne see oligi.

Algul paigutasime lauad-toolid puude alla, ent mõne aja möödudes taipasime, et suure puu all pole ilmselt kuigi hea mõte edasi lobiseda, kuna... linnud, armsad, hakkasid meid õnnistama... =) No nii ju öeldakse, et see toob õnne. Sellest mis saime, piisas.

Enne äraminekut näitasin Tiara lastele pilte lumest ja Eesti talvest, ja ütlesin, et oleme Jõuluvanaga peaaegu, et naabrid. Nad olid vaimustunud. Ja kavalakesed ka - sest järeldasid, et ilmselt on jõuluvana esimene peatus peale Soomet Eesti :)

Muide, üks pisike sugulane, olles vaadanud gloobuselt kus me elame ja taibanud, et seal on lund, teatas, et ta võtab endale Eesti naise! Hehe! Vot kus.

2 comments:

  1. Paistab, et kohtumine sugulastega, nii nooremate kui vanematega, oli igati vahva!
    Edu edasiseks!

    ReplyDelete
  2. Piknik botaanikaaias oli nii vahva :) Meid oli sinna ikka paris palju kogunenud. Nalja sai ja tosist juttu ka! Liisu oppis pildi peal naeratama :) See oli meeldejaav paev!

    ReplyDelete