Wednesday, February 22, 2012

Blue Mountains

Tulla nii kaugele ja näha... udu...

Selline nägi välja esimene päev Sinimägedes

Pidavat maaliline olema. Panin siis silmad kinni ja kasutasin natuke kujutlusvõimet

Muide, täna on ka vihmane. Vihmasel päeval vihmased postitused. Pidin graafiku järgi olema tööl, aga sain kõne, et oleme suletud. Põhjus on lihtne - meil ei ole lihtsalt vihmaga kliente, kuna keegi ei tule oma autot poleerima/pesema kui sajab. Ja kellele ma seda kohvikut seal siis ikkka avatuna pean - iseendale ja ülemusele ainult, pole vist mõtet. Igatahes - tulin raamatukokku. Siin on internetti piisavalt ja tasuta, niisamuti nagu soojust ja vaikust. Ideaalne? Jaa - eriti akna kõrval istudes.

Tegelikult ei olnud Sinimägedes nii udune ja vihmane koguaeg - aga tahtsin, et näeksite, missugune oli tervitus mägede poolt esimesel päeval. Näib, nagu oleksid nad öelnud "Me ei näita end sulle kohe... sa ole siin, ole meiega... ja küll sa siis näed... kui on aeg"

Muide, Sinimägedesse sõitmine ei olnud absoluudselt plaanis. Vähemalt mitte alguses. Ent Adelaides olles sain salapärase kõne, et plaanis on väike üllatus... niisiis - on mu uus eluaasta alanud... siniselt :)

Sinimäed asuvad Sidney vahetus läheduses. Siin on mitmeid kõrgeid jugasid, vesi laskub panga astangutelt kümneid meetreid ja metsades võib näha kasvamas puusõnajalgu. Suurim linn on Katoomba, selle lähedal on Sinimägede üks tunnus, kolm kaljujäänukit, nn kolm õde Three Sisters.

No comments:

Post a Comment