Sunday, January 29, 2012

Teine päev Adelaides



Barossa Valley

Jäljed...

Tsirkust

... ja leiba

... ja hiilivat äikesetormi

Eile käisime Barossa Valleys, mis on üks Lõuna Austraalia kuulsamaid veinipiirkondi ning asub ca 60km kaugusel Adelaidest. Lisaks maalilistele vaadetele viinamarja ja oliivipõldudele, saime osa ka erinevatest veinimaitsetest ning õppisime paljuski selle kohta, missugused maitsed milliste siltide taga peidus on.

Tagasi tulles võtsime ette jalutuskäigu randa. Olgugi, et ilmaennustus oli lubanud tugevat vihma, oli terve päev kestnud päikesepaiste meid juba üsna muretuks teinud ning vihmavarju-mõttedki kaugele varahommikusse maha jäänud. Jõudnud aga randa, oli märgata valguse muutumist - kuigi - see on alati võluv kui on kõrvuti särav päike ning äikesepilved. Kontrast on see mis lummab. Selleks ajaks teadsime juba ka, et saame märjaks, isegi kui jookseme. Niisiis võtsime üsna rahulikult. Jalutasime koera, katsusime vett, klõpsasime viimased pildid enne tormi ja... lõpuks olime lihtsalt rõõmsad kui vihmapladin meieni jõudis. Olime kõik läbimärjad kui koju jõudsime, ent ometi hirmus heas tujus selle toreda kogemuse pärast. Olnukski ehk liiga tavaline jalutada vihmavarjuga :)

2 comments:

  1. Olen ikka ja jälle kadedusest katki minemas, et teil seal nii tore!(Koduselt arvutilt ei saa millegipärast kommentaare saata, seepärast ei saanud varem vastata)
    Ainult üks asi ei anna rahu--see kellaaja värk! Sa vist ikka tegid nalja, et vahe on 8,5 tundi... Ühesõnaga---ma ei suuda seda uskuda.
    Toredat olemist, unustamatuid elamusi!

    ReplyDelete
  2. Ära mine katki, Tiina :) Sa oled tihti meiega siin, ise seda ehk teadmata. Siis kui me näiteks sinust räägime või mõtleme, või ükskõik kellest teist mere taga... siis te olete siin. Meiega.
    Muide, kella-ajaga ei teinud nalja. Nii ongi. Ajavahe on 8,5h Eestiga ja 0,5h Brisbanega. Just. Ei ole nali :) Kuigi naerma ajab.

    ReplyDelete