Friday, September 23, 2011

Nii saimegi ärasaadetud :)


Jõudnud läbi Tallinna lennujaama turvaväravate, tuli meie juurde naisterahvas (eeldades ilmselt, et sõidame samasse sihtpunkti kuhu temagi) ja küsis, millisesse väravasse ta peab minema, et jõuda Edinburgi lennule. Selle peale vastas Laura viisakalt, et kahjuks ei tea aidata kuna sõidame ise Helsingisse. Ja oi kui palju nalja see mulle äkki tegi! - Mitte kunagi varem ei ole mind nii uhkelt Soome poole teele saadetud :)

Natuke tõsisemaks võttis ilme aga see kui vahetult enne lennuki peale astumist avastasin, et minu käes on ju mu korteri võtmed, mille pidin ilmtingimata enne ärasõitu ema kätte andma. Enam tagumist aega selle meelde tulemiseks pole võimalik ilmselt leidagi. Õnneks oli neiu kes meie pardakaarte kontrollis, hilisele õhtutunnile vaatamata lahkes meeleolus ja lubas ärevust tekitanud võtmekimbu lennujaama infosse viia. Lõpp hea kõik hea, öeldakse :)

4 comments:

  1. Tavaliselt ju alati kontrollid,et just võtmed on kaasas- ja seekord polegi neid enam vaja, siis täitsa imelik tunne ju. Toredat seiklust teile veelkord ja ootan huviga sissekandeid. Postkaardi võid ka koaalaga saata vms!:)
    Siks(mingi vana blogiaadressi suutsin taastada-pubekaeas oli siis selline nimi nagu üleval:P)

    ReplyDelete
  2. Hurraa, suutsidki suurest Singapurist tüki Internetti üles leida! Selle nõela otsimine nõudis kindlasti pingutust ja väärib omaette sissekannet.
    Võtmete toomise delegeerisin Villule, sest ta liigub autoga. Oli rõõmsalt nõus.
    Kuna teil pipraviina kaasas pole, sööge kõhu korrashoidmiseks võimalikult vürtsikaid toite. Kraaniveest võiks hoiduda, ka hammaste pesemisel.

    ReplyDelete
  3. Siku, sa pane mulle palun oma aadress meili peale - mul ei ole, avastasin, seda siin kuskilt võtta :)

    Loodan, et võtmed saadi ikka lennujaamast kätte?

    ReplyDelete
  4. Ma sain su kutsed juba kätte-seega enam pole vaja saata:) M¨nusad pruunid olete juba- tänase kurguvalu ja suure-suure tormituulega siin taas, kipub endal ka soojamaa m¨te juba täitsa tore olevat:)

    ReplyDelete