Saturday, May 10, 2014

Easter Camping

Lihavõtte pühade ajal oli kalendri järgi suisa neli vaba päeva. Juba varakult, Märtsi alguses, organiseerisid sõbrad (peamiselt salsa kaudu) väikese "get away" puhkuse. Need kes said, läksid juba neljapäeval (ametlikult oli vaba alates reedest). Ööbiti telkides ja kõik toimus laagrielule kohaselt - toiduvalmistamine lõkke peal ja nappide pesemistvõimalustega. Kusjuures koht ise oli väga armas, telkimisala (avalik) oli metsa ja mere piiril. Seega hommikupäikese eest sai siiski varjuda puude alla. Kel aga soovi, võis end vabalt kaheminutilise jalutuskäigu järel randa jõudes varahommikuseks supluseks merre kasta.

 On the Way. 
Kolm tundi sõitmist läbi linna, maaliliste maastike ja metsade. Vahepeal telefonisignaaligi päris ära kaotades.

Telkida tohib siin mail ainult avalikel telkimisaladel ja selleks on vaja eelmevalt oma tulemisest teada anda (või siis koha pealt helistada ja pargivahile endast märku anda). Selle sildi järgi siin saime ära tunda, et tegemist on õige kohaga.

 Campground

 Nii nad seal on. Kõik leiavad Oma koha.

 Minu Maja kaheks ööks. Telgiga vedas, ostsin superpakkumisega ja kõige lihtsama telgivariandi - ruumi oli piisavalt magamiseks ja laiutamiseks. Soovitus siinkohal inimestele kes üksinda telgis ööbimist plaanivad: osta/võta kaasa ikka kaheinimese telk! Nii mahud ikka päriselt ära ja hea on olla. Ja kui on kaks inimest, siis kolmeinimese telk jne.

 Metsa ja mere piir. Vaade laagriplatsi poolt.

 Nii oldi päriselt. Laagrisegadus.

 Kusjuures! Täielik absoluutne ime minu jaoks. Võeti kaasa päikesepaneel ja sellega said akud laetud ja minikülmkapid töös hoitud.

 Andy - peasüüdlane ja organisaator.
Kokku oli inimesi kuskil kahekümne ringis. Ma kõigist portreesid ei pane :)

Ja nii aitas meid kõiki Austraalia Päike.

No comments:

Post a Comment