Wednesday, May 2, 2012

Kata Tjuta

 Valley of winds walk. Palju ronimist, järske tõuse, langusi ja määramatult hulgal ilusat vaatamist.

 Kata Tjuta - tõlkes tähendavat see "palju päid"
Pangem siis pead kokku. 

 See väike kohalik tegelane (kel koduks Olga Mäed), oleks pidanud kuuluma peatüki alla "Wildlife", ent nagu näha, peitis ta end minu eest kuni tänase päevani. Nüüd siis ronis siia postitusse. Las tema siis olla.

 Vot siis Karu! Lookout oli, aga karu ei näinud.

 Mida madalamale laskub päike, seda ilusamaks muutuvad värvid ja mäed. Valgus mängib sama müstiliselt kui Ayers Rockilgi.

Selle päeva lemmikpildi leidsin lombist. Mis me sellest siis õpime? Käi silmad lahti! :)

Ei lõppenud meie reis siiski Uluruga, vaid hoopis sõiduga ca 50km Ayers Rockist läände, tutvumaks ka kaljumoodustisega, mida kutsutakse Kata Tjutaks ehk Olga mägedeks. Eemalt paistab Kata Tjuta olevat justkui dinosauruste munade külv, mis on aga tegelikult hoopis kõrgemadki kui Ayers Rock ise.

Peale pikka päeva valmistasime õhtusöögi "sunset view" juures, mis aga kujunes õhtusöögiks kuuvalguse käes, sest pimedaks läheb siin oioi kui kiiresti. Ühtegi muud tuld kui meie küünlad, sirav kuu ja väike valgus karavani välikoogis meil polnud. Oh seda vaikust... kell kaheksa märkasime, et nüüd oleks aeg minna, sest park pannakse kohe kinni. Kuid väljapääsuni oli mitukümmend kilomeetrit... :) Läks õnneks, siiski.


2 comments:

  1. Põnev.... Oskad nii kirjutada, et tekib endalgi tahtmine...
    Ikka edu ja õnne kõiges!

    ReplyDelete
  2. Mul on väga hea meel, et sul on selliseid kogemusi, mis jäävad sind saatma kogu eluks. Sellised asjad lisavad värvi ka kõigele, mis pärast seda läbi elad. Mul on kapis veidi punast kõrbeliiva, mida vaadates muutuvad sinu kängurumaa pildid päris elavaks.

    ReplyDelete