Thursday, March 29, 2012

Väike ootusärevus

Homme varahommikul 8:40 asume lennukiga teele Alice Springsi poole, mis on lähim suurlinn Ulurule - ehkki vahema nende kahe koha vahel on ligikaudu 450 km. Seal teeme sisseostud ja kohtume oma eelnevalt broneeritud karavaniga, milles ja millega majutame end ja liigume ringi 9 järgmist päeva. Kuna näha on palju siis enne Ayers Rocki (Uluru) juurde jõudmist peatume Kings Kanyonil, mille avastamiseks oleme plaaninud kuni kaks päeva.
http://en.wikipedia.org/wiki/Kings_Canyon_%28Northern_Territory%29

Ilmselt ei tasu mingisugust mobiililevi sealt oodata, mistõttu saab olema omamoodi kogemus maailmast täiesti ära lõigatud olla. Kuigi on võimalik ilmselt kasutada satelliitühendust, olen otsustanud oma reisi "levist väljas" vastu pidada :)

Vrtual tour: http://maps.panedia.com/map?lat=-25.344336&lng=131.034622&z=15&mt=s

2 comments:

  1. Liisu, tänud lingi eest! Pea hakkas ringi käima, kui pildid kuvaril liikuma hakkasid. Milline elamus, oh-oh!
    Hakkad kohe-kohe startima... tea, et elame sulle kaasa, omamoodi, nagu oskame. Head teed teile ja toredaid reisikaaslasi! Kirjadeni! Jääme siia ootama :)

    ReplyDelete
  2. Kahju on sellest, et üle 4 pildi ei luba blogspot ühte postitusse panna :) Mis tähendab, et kui lisapilte on soov saada, peame tegema seda e-maili teel. Või - kui suvel külla tulen! Aga kes see nii kaua oodata tahab :)

    ReplyDelete