Monday, November 26, 2012

Vahepeal

 Jaaa - justnimelt! Uus ilmakodanik on sündinud! Vahepeal sai Davidi vend isaks - ja meie siis tegime omalt poolt katsikule minnes külakostiks puuviljavaagna - sedapuhku sellise siis :)

 Siin on väike Sebastian ühe kuune. Sündis ta muide samas haiglas kus David töötab - nii, et neil oli omavahel võimalus tutvust teha juba õige varakult.

Davidi sünnipäeva üllatuspidu koos soovikoogiga (kohupiima kirsikook), mille tegemine nõudis natuke leiutamist, sest Eestis maitstud koogi komponente (sh kohupiim), siin sellisel kujul saada ei ole.

 Köögitoimkond - vot nii koristame meie siin! Kõik teevad natuke - siis ei pea üks pärast liiga palju rabama. Pidu oli spontanne ja väga vahva - sõber Huy avaldas soovi enda juures suppi teha ja nädal varem hakkasid sõprade telefonid tasakesi helisema. Hea idee - kinkida asjade asemel kogemusi, ühiselt veedetud aega, maitseid, elamusi. Kas pole? :)

2 comments:

  1. No nii: PALJU ÕNNE! Davidile ja uuele ilmakodanikule ka ;) Mõnusat sooja tuleb nendelt piltidel. Ise naudime sügise moodi ilma ja tervitasime täna juba jõuluvana...:)

    Kallid!

    ReplyDelete
  2. Oh Kairike! Ma, tead, peaaegu et kuulsin neid sinu kirjutatud sõnu koos sinu häälega :) Ilmselt on see igatsus. Tervitan Davidit sinu poolt. Kalli-kalli sulle ja su toredale perele :)

    ReplyDelete