Tuesday, November 13, 2012

Byron Bay

Byron Bay

 Byron Bay neem. See on Austraalia mandri idapoolseim punkt, mis on ka põhjus, miks siin on hea vaalu vaadelda (enamasti siiski juuni - september), meil seekord õnneks ei läinud, küll aga nägime kaugelt delfiine.

 Hommikusöök terrassil - neile kes enam ei maga

 Cherish Yesterday. Dream Tomorrow. Eat like crazy today - ilmselt Byron Bay armsate kohvikute filosoofia

 Täpid! Neid ma ju ometi pean teiega jagama :)

 Noh, ja sokid... need olid lihtsalt nii vahvad :)

Mitte just kaua aega tagasi käisime Byron Bay's, kus toimus igal aastal korraldatav Latin Fiesta. Meie jaoks tähendas see aga pigem mõnusat põhjust äraolemiseks ja sõpradega koos olemiseks, kuivõrd Fiestal osalemist. Tõsi, tantsuõhtutelt leidsime end sellegipoolest.
Byron Bay jääb suunaga lõuna poole, ja on ligikaudu kahetunnise autosõidu kaugusel meie kodust. Nii vahva kui see ka ei tundu, piisab sellest väikesest sõidust, jõudmaks koguni teise osariiki ja olemaks teises ajavööndis. Brisbane on selles suhtes huvitava asukohaga, et Austraalia suurust arvestades võime meie siit päris hõlpsasti NSW-i, ehk kõrval-osariiki oma jalga tõsta. Pean tunnistama, et mulle meeldib see, et erinevalt meist siin, keeravad nemad kella. See tähendab, et Byron Bays olid meil (muidugi vaid kellaaaliselt kuid siiski -) kauem valged õhtud - ja see oli vahva!
Üürisime mitme inimese peale korteri ja meie ning veel kaks inimest magasime põrandal. Loogika oli, et see kes on kauem, maksab rohkem ja magab voodis - meie viibisime seal aga kaks ööd. See on tegelikult väga vahva mõte niimoodi teha, et mitmepeale midagi välja üürida - siis ei ole majutusele nii suuri kulutusi. Pealegi, rõõm koosolemisest saab seda suurem :) Muidugi tähendas see ka väikest vaikset hiilimist kodunt lahkudes (nö madala proofili hoidmist), sest ametlikult viibis korteris 4 inimest, reaalselt aga... ilmselt 8 :)

No comments:

Post a Comment