Sunday, November 4, 2012

Pulmapeol Sydneys


 Veel enne kui läks pimedaks. Davidi üks vendadest elab Sydneys, mistõttu läksime sinna juba päev varem, et veeta aega ka temaga. Jäädvustus meie õhtusest jalutuskäigust.

 Linnas kolades jäime päris hilja peale. See tänav oli justkui mõnest filmist välja võetud kaader. Selle vahega ainult, et - see oli päris.

 Olime kutsutud Davidi kolleegi pulma, kes töötab samuti Brisbane'i Mater lastehaiglas arstina. Tegemist oli India pulmapeoga, kus tseremoorniat viidi läbi, järgides mitu tuhat aastat vana traditasiooni, mis väidetavalt olevat vanim maailmas. Pildil olev meesterahvas vasakul (turbaniga) oli pulmatseremoonia läbiviijaks. Muide, midagi huvitavat kõrvataha panemiseks: Pruudile ütles ta ka muuseas järgmist: "Sa kohtle alati oma abikaasat kui oma noorimat last - ja su abielu on õnnelik!"

 Traditsioonid. Muide, pruudi jala- ja käemaalingud tehti valmis eelmisel päeval, mis võttis aega ei vähem kui viis tundi!

 Kolasime ringi ja tegime pilte - ja lõpuks hakkas naljakas.

 Pulmakülalised

 Selles saalis toimus vastuvõtt. Tegelikkuses oli see suuremgi veel (L-tähe kujuline) kui pildile mahtus. See oli üllatus meilegi, ent pulmapeo laud oli 100% vegetarian. Peab möönma, et minu senine ettekujutlus taimetoidust sai täiesti uued mõõtmed. Pakutu oma mitmekesisuses ja maitse-varieeruvuses oli absoluudselt rabav.


1 comment:

  1. Meil vist toimib ikka mingi nähtamatu side... Ma ei käi just kuigi tihti Su blogi-linki väisamas, aga trehvan just siis, kui oled midagi uut üles pannud ;) S.o Juhhhhuuuuu!
    Aga sellest korrast siis:
    No te olite seal pulmas ju niiiiiii tsikid! Palun, mulle ka selline kleit ja jakk.
    Vanadesse pulmakommetesse suhtun küll kerge skepsisega, aga kindlasti on harukordne võimalus, sellist asja üldse näha.

    Kallide teile mõlemale!

    ReplyDelete